EL
EN

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Βρείτε παρακάτω απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πλοήγηση και χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια ερώτηση ή απορία την οποία δεν βρίσκεται στον παρακάτω κατάλογο ερωτήσεων-απαντήσεων, επικοινωνήστε μαζί στο shop@vamvacas.gr ή τηλεφωνικά στο +30 210 4208706.

 

Ποιά είναι η εταιρία σας;

Η εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α. Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και η μοναδική που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε μια τόσο μεγάλη σειρά προϊόντων. Η φιλοσοφία και η στρατηγική μας βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Τεχνογνωσία - Ποιότητα - Εμπιστοσύνη.

 

Πως μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα της επιλογής σας με τους εξής τρόπους "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" - "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" - "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ E-MAIL" - "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΦΑΞ". Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα "Τρόποι Αγοράς".

 

Πως μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή της παραγγελίας σας με τους εξής τρόπους "ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ" - "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" - "PAYPAL" - "ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΣ". Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα "Τρόποι Πληρωμής".

 

Πως θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους "ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" - "ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ COURIER ACS" - "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΣ". Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα "Τρόποι Αποστολής".

 

Πως θα επικοινωνήσω με τη μεταφορική;

Αν η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιήθηκε ή είναι σε εξέλιξη με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS μπορείτε να καλέσετε στο 210-8190000 από σταθερό με αστική χρέωση. Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιήθηκε ή είναι σε εξέλιξη με πρακτορείο μεταφορών και δε γνωρίζετε με ποιό τότε καλέστε στο 210-4208706 για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας για να σας καθοδηγήσει.

 

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας σας ή τροποποίηση αυτής μπορείτε να επιλέξετε τη σελίδα "Επικοινωνία" και να επιλέξετε ως θέμα το "Ακύρωση Παραγγελίας" ή "Τροποποίηση Παραγγελίας" αντίστοιχα. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 210 4208706 από Δευτ. - Παρ. 08:00-16:00.

 

Τι εγγύηση έχουν τα προϊόντα;

Όλα τα προϊόντα (εκτός των αναλωσίμων) καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 1 έτους. Η εγγύηση των προϊόντων διαφέρει ανάλογα με τον Οίκο κατασκευής. Για να βρείτε την ακριβής χρονική διάρκεια της εγγύησης με την οποία καλύπτεται κάποιο προϊόν μπορείτε απλά να μπείτε στην προϊόντική σελίδα του είδους όπου και αναγράφεται ευκρινώς. Για την ισχύ της εγγύησης ο πελάτης έχει την υποχρέωση να ακολουθεί τους τρόπους χειρισμού όπως αναγράφονται από τον κατασκευαστή και να διατηρεί το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος.

 

Μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Επιθυμία της εταιρίας μας είναι όλοι οι πελάτες της να είναι 100% ικανοποιημένοι από τις αγορές τους και τα προϊόντα μας. Για τον λόγο αυτό στην περίπτωση που το προϊόν το οποίο αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή διαφέρει από αυτό που είδατε στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε στην εικόνα, είτε στην περιγραφή του, μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των (14) ημερών από την ημέρομηνία παραλαβής του, όπως ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την σελίδα "Πολιτική Επιστροφών".

 

Υπάρχει Τεχνική Υποστήριξη & Ανταλλακτικά;

Η εταιρία μας βρίσκεται δίπλα στην ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία από το 1935 τόσο πριν όσο και μετά την πώληση. Γι'αυτό καθημερινά επενδύουμε στην τεχνική υποστήριξη και τη θεωρούμε την πιο σημαντική επένδυση στη σχέση μας μαζί σας. Για κάθε μηχάνημα που σας προσφέρουμε παρέχουμε άριστο service και όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του. Δείτε τα Κέντρα Τεχνικής Εξυπηρέτησης στην αντίστοιχη σελίδα.

 

Πως θα γνωρίζω αν έχει καταχωρηθεί η παραγγελία μου;

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας καθώς επίσης και τον κωδικό αυτής. Στην περίπτωση που δεν παραλάβετε το σχετικό απαντητικό email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και εφόσον σιγουρευτείτε ότι έχετε δώσει τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τότε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 210 4208706.

 
 

Δεν μπορώ να βρω τον ΤΚ της περιοχής μου. Πως μπορώ να ολοκληρώσω την παραγγελία μου;

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι ΤΚ αρκετών περιοχών της Ελλάδας έχουν αλλάξει. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 4208706 ή μέσω email στο shop@vamvacas.gr Εναλλακτικά επιλέξτε τον ΤΚ μιας γειτονικής σας περιοχής και σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας τον ΤΚ και την περιοχή σας. Εμείς θα ενημερώσουμε τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας.

 

Πως μπορώ να εκτυπώσω τη λίστα προσφοράς μου για χρήση σε επενδυτικά προγράμματα;

Βασική προϋπόθεση για να μπορέσετε να κάνετε χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας είναι να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν έχετε ήδη λογαριασμό με ενημερωμενα τα πεδία “ΑΦΜ”, “ΔΟΥ, “Δραστηριότητα Εταιρείας”, “Όνομα Εταιρείας” μπορείτε να προχωρήσετε κατευθείαν ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες από το βήμα 3 και μετά.
Διαφορετικά παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα από την αρχή.

Βήμα 1  Επιλέξτε το εικονίδιο με το ανθρωπάκι που βρίσκετε πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στη συνέχεια πηγαίνετε στη δεξιά στήλη “Δημιουργήστε το λογαριασμό σας” και συμπληρώστε με τη σειρά τα πεδία “Όνομα”, “Επώνυμο”, “Email”, “Κωδικός πρόσβασης”, “Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης”. Στη συνέχεια επιλέξτε το πράσινο κουμπί “Δημιουργία Λογαριασμού”.

Βήμα 2  Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας θα οδηγηθείτε στη σελίδα “Ο Λογαριασμός Μου”. Στη σελίδα αυτή στην αριστερή στήλη επιλέξτε το “Βιβλίο Διευθύνσεων” και εισάγετε τα υπόλοιπα στοιχεία σας. Συγκεκριμένα συμπληρώστε τον “Αριθμό Τηλεφώνου” και ακριβώς από κάτω στα “Στοιχεία Τιμολόγησης” αλλάξτε το ¨Παραστατικό¨ από Απόδειξη σε Τιμολόγιο. Στη συνέχεια προχωρήστε στη συμπλήρωση των πεδίων “ΑΦΜ”, “ΔΟΥ”, “Δραστηριότητα Εταιρείας”, “Όνομα Εταιρείας” καθώς και τα στοιχεία στη “Διεύθυνση¨ όπως αναγράφονται στα πεδία “Χώρα” - “Νομός” - “ΤΚ” - “Πόλη/Περιοχή” - “Διέυθυνση”. Μόλις ολοκληρώσετε με την εισαγωγή πιέστε το πράσινο κουμπί “Αποθήκευση διεύθυνσης”.

Βήμα 3  Στη συνέχεια και αφόυ έχετε ολοκληρώσει με την εισαγωγή και αποθήκευση των στοιχείων σας στη σελίδα του λογαριασμού σας μεταβείτε στη σελίδα του προϊόντος το οποίο επιθυμείτε να προσθέσετε στη λίστα και επιλέξτε το εικονίδιο “Προσθήκη στη Λίστα Προσφοράς” το οποίο βρίσκετε κάτω ακριβώς από το πράσινο κουμπί “Αποκτήστε το”. Με το που επιλέξετε το εικονίδιο “Προσθήκη στη Λίστα Προσφοράς” ανοίγει ένα προειδοποιητικό μήνυμα το οποίο σας ενημερώνει για την επιτυχή προσθήκη και σας δίνει την επιλογή “Εκτύπωση Λίστας” για την απευθείας εκτύπωση της λίστας ή “Συνέχεια “για να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα στη λίστα σας με τον ίδιο τρόπο.

Βήμα 4  Εφόσον έχετε ολοκληρώσει με την προσθήκη προϊόντων στη Λίστα σας είσαστε έτοιμοι να εκτυπώσετε την προσφορά με έναν από τους ακόλουθους τρόπους. (Σημ. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε τη διαδικασία πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας)
1. Επιλέγετε το εικονίδιο με τη λίστα το οποίο εμφανίζεται στην αριστερή κάτω πλευρά της οθόνης σας σε κάθε σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και στη συνέχεια πατήστε το “Δείτε τη λίστα σας”. Αυτομάτως θα οδηγηθείτε στη σελίδα με τη λίστα των προϊόντων τα οποία έχετε προσθέσει. Εκεί επιλέξτε το “Εκτύπωση Λίστας
2. Σε όποια σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και αν βρίσκεστε επιλέξτε το εικονίδιο με το ανθρωπάκι στο δεξί πάνω μέρος και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθείτε μεταβείτε στη σελίδα “Ο Λογαριασμός Μου” και εκεί από την αριστερή στήλη επιλέξτε το “Προσφορά Επενδυτικών Προγραμμάτων”. Αμέσως θα μεταφερθείτε στη λίστα με τα προϊόντα τα οποία έχετε συμπληρώσει και επιλέξτε το “Εκτύπωση Λίστας

 

Πως μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα;

Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε λογαριασμό πελάτη ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1 Επιλέξτε το εικονίδιο με το ανθρωπάκι που βρίσκετε πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στη συνέχεια πηγαίνετε στη δεξιά στήλη “Δημιουργήστε το λογαριασμό σας” και συμπληρώστε με τη σειρά τα πεδία “Όνομα”, “Επώνυμο”, “Email”, “Κωδικός πρόσβασης”, “Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης”. Στη συνέχεια επιλέξτε το πράσινο κουμπί “Δημιουργία Λογαριασμού”.

Βήμα 2 Μόλις ο λογαριασμός σας δημιουργηθεί θα οδηγηθείτε στη σελίδα “Ο Λογαριασμός Μου”. Στη σελίδα αυτή στην αριστερή στήλη επιλέξτε το “Βιβλίο Διευθύνσεων” και εισάγετε τα υπόλοιπα στοιχεία σας. Συγκεκριμένα συμπληρώστε τον “Αριθμό Τηλεφώνου” και ακριβώς από κάτω στα “Στοιχεία Τιμολόγησης” επιλέξτε στο πεδίο ¨Παραστατικό¨ τον τύπο παραστατικού που επιθυμείτε “Απόδειξη” ή “Τιμολόγιο”. Στη συνέχεια προχωρήστε στη συμπλήρωση των πεδίων “ΑΦΜ”, “ΔΟΥ”, “Δραστηριότητα Εταιρείας”, “Όνομα Εταιρείας” εφόσον έχετε επιλέξει “Τιμολόγιο” καθώς και τα στοιχεία στη “Διεύθυνση¨ όπως αναγράφονται στα πεδία “Χώρα” - “Νομός” - “ΤΚ” - “Πόλη/Περιοχή” - “Διέυθυνση”. Μόλις ολοκληρώσετε με την εισαγωγή πιέστε το πράσινο κουμπί “Αποθήκευση διεύθυνσης” και ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος.

Κάθε φορά που θα κάνετε μια παραγγελία δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Δεν έχετε επιλέξει προϊόντα για σύγκριση.
Σύγκριση
Espa Banner
Loading...