EL
EN
Σακούλες
Σακούλες

Σακούλες

Τεράστια προϊοντική ποικιλία σε σακούλες για τη συσκευασία και προστασία διαφόρων προϊόντων. Διαθέσιμες σε πολλούς διαφορετικούς τύπους και διαστάσεις για την πλήρη κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης. Στην κατηγορία μπορείτε να βρείτε:

  • Σακουλάκια συσκευασίας πολυαιθυλενίου (PE) και πολυπροπυλενίου (PP) διαφορετικών διαστάσεων για τη συσκευασία προϊόντων όπως ξηρούς καρπούς, όσπρια, είδη ένδυσης και πολλώ άλλων ειδών. Όλα τα σακουλάκια μπορούν να σφραγιστούν με θερμοκολλητικά μηχανήματα ή άλλου είδους σακουλοποιούς για την τέλεια προστασία των προϊόντων από σκόνη και υγρασία.
  • Σακουλάκια με φερμουάρ (zipper) πολυαιθυλενίου (PE) σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Χάρη στο ειδικό κλείσιμο που διαθέτουν ανοιγοκλείνουν με πολύ μεγάλη ευκολία προσφέροντας τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης τους για όσες φορές χριαστεί.
  • Σακουλάκια Bubble από ενισχυμένη φυσαλίδα για την ασφαλή συσκευασία και αποστολή μικροαντικειμένων.
  • Σακούλες κενού (vacuum) για τη συσκευασία και μέγιστη διατήρηση τροφίμων όπως τυροκιομικά & γαλακτοκομικά είδη, νωπά κρέατα, ψάρια, έτοιμα φαγητά κτλ. Διαθέσιμες σε πολλούς διαφορετικούς τύπους και διαστάσεις κατάλληλες για χρήση με μηχανές vacuum.
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Δεν έχετε επιλέξει προϊόντα για σύγκριση.
Σύγκριση
Espa Banner
Loading...