Με ένα κινητό σύστημα ζύγισης ζυγίζετε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, εξοικονομώντας χρόνο, χώρο και εργατικό δυναμικό. Ζυγίζετε όπου θέλετε έχοντας έτσι μεγάλη ευελιξία στη διαδικασία διαχείρισης των προϊόντων σας.. Ένα κινητό σύστημα ζύγισης αποσβένεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η εν κινήσει ζύγιση είναι πολύ αποτελεσματικό μέσο για να παραμένετε μπροστά στον τομέα δραστηριοτήτων σας. Τα συστήματα ζύγισης της RAVAS θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη διαχείριση των αποθηκών σας “logistics” και τη διαδικασία παραγωγής σας, την απόδοση και την αποτελεσματικότητα, ενώ συγχρόνως μειώνετε τα κόστη σας.

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και εργατικό δυναμικό με κινητά συστήματα ζύγισης.

Με ένα κινητό σύστημα ζύγισης RAVAS στο παλετοφόρο ή το περονοφόρο σας, κάνετε δύο πράγματα συγχρόνως: μεταφέρετε και ζυγίζετε. Έχετε αμέσως το βάρος κάθε παλέτας που σηκώσατε. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε την παλέτα ή το φορτίο πίσω-μπρός για να τη ζυγίσετε σε σταθερή ζυγαριά. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και εργατοώρα, ενώ βελτιώνετε την αποτελεσματικότητα των intra-logistics σας.

Ένα κινητό σύστημα ζύγισης επιτρέπει ελέγχους ακόμα και σε νέα κλίμακα. Πάρτε για παράδειγμα μία παραγγελία: Τα κινητά συστήματα ζύγισης είναι το αποτελεσματικότερο εργαλείο για την αποφυγή λαθών στο στάδιο της επιλογής των εμπορευμάτων από τα ράφια. Όταν ένα κινητό σύστημα ζύγισης είναι ενσωματωμένο σε ένα ανυψωτικό επιλογής εμπορευμάτων από τα ράφια, ελέγχει το βάρος κάθε γραμμής και σας επιτρέπει να διορθώνετε τα σφάλματα στο σημείο που κοστίζουν λιγότερο: στο σημείο επιλογής.

Τα κινητά συστήματα ζύγισης κάνουν το σύστημα logistics σας φθηνότερο και πιό αποτελεσματικό. Είναι ένα εργαλείο που λύνει προβλήματα και εξοικονομεί χρήματα.

Πλήρης απόσβεση σε λίγους μήνες

Τα κινητά συστήματα ζύγισης αποδίδουν εξοικονόμηση αμέσως. Η πλήρης απόσβεση συνήθως επιτυγχάνεται μέσα σε λίγους μήνες.
Ας υποθέσουμε ότι στο τμήμα φόρτωσης ζυγίζετε κατά μέσο όρο τέσσερις παλέτες ανά ώρα. Κάνοντάς το αυτό με το χειροκίνητο παλετοφόρο με το οποίο διακινείτε τις παλέτες σας, εξοικονομείτε άνετα ενάμισυ λεπτό ανά ζυγισμένη παλέτα. Αυτό μας κάνει 48 λεπτά εξοικονόμηση, ή 200 εργατοώρες ετησίως. Όταν η εργατοώρα κοστίζει 25€, εξοικονομείτε 5.000€ ετησίως. Δηλαδή, το ζυγιστικό παλετοφόρο σας έχει αποσβεσθεί μέσα σε τρείς μήνες.

Ενσωμάτωση ροής υλικών και πληροφοριών

Εκτός από τη βασική τους λειτουργία, της διαχείρισης υλικών, τα περονοφόρα και τα παλετοφόρα μετατρέπονται σε πλατφόρμες μετάδοσης πληροφοριών για τη ροή εμπορευμάτων σε πραγματικό χρόνο. Τα εμπορεύματα – υλικά- ταυτοποιούνται, ζυγίζονται, διαστασιολογούνται, φωτογραφίζονται και όλα αυτά τα δεδομένα ανταλλάσσονται με τα λογισμικά συστήματα WMS ή ERP μέσω των τερματικών του παλετοφόρου και των ασύρματων δικτύων.

Αυτή η πληροφορία, όντας στη διάθεση των ανθρώπων και των λογισμικών συστημάτων σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπουν σε μία επιχείρηση να βελτιώνει την αποτελεσματικότητά της και να μειώνει τα κόστη της. Τα κινητά συστήματα ζύγισης επιτρέπουν την ενσωμάτωση των πληροφοριών ζύγισης στο πιό παραγωγικό σημείο : επάνω στο παλετοφόρο.

Όλα τα συστήματα ζύγισης RAVAS εξασφαλίζουν την βέλτιστη συνδεσιμότητα: μέσω Bluetooth σε τερματικά PDA’s ή παλετοφόρων, μέσω ασύρματου δικτύου (WiFi) σε υφιστάμενα ασύρματα δίκτυα. Η λογισμική σουίτα μας UniMobile έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την επικοινωνία με τις ζυγαριές  RAVAS και να κάνει τη μετάδοση δεδομένων εύκολη και φιλική στον χρήστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *