article partial vacuum2 1

Η Εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε. με ηγετική θέση στο χώρο της συσκευασίας των τροφίμων, εκτός από τις βιομηχανίες και τις μικρές βιοτεχνίες κρέατος, δίνει πλέον λύσεις και στο χώρο των κρεοπωλείων, με τους έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων που διαθέτει.
Διευκολύνει έτσι την πώληση των προϊόντων με την παρουσία τους στα ψυγεία των κρεωπωλείων καθαρά, εύκολα στη διακίνηση και σίγουρα στη διατήρησή τους.
Η νέα τάση των διαφόρων κρεατοσκευασμάτων απαιτεί τη σωστή συσκευασία που θα αναδείξει το προϊόν, διατηρώντας όλα τα συστατικά του αναλύωτα. Διασφαλίζει …
Από τη παρουσίαση ενός απλού κοτόπουλου, μέχρι την κατευθείαν τοποθέτησή του στο φούρνο του καταναλωτή, υπάρχει το κατάλληλο μηχάνημα και υλικό, όπως:

1.    Η σειρά vacuum MVS του Ιταλικού οίκου MINIPACK TORRE μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις για όλα τα είδη κρέατος, με κενό αέρος ή με χρήση της τροποποιημένης – προστατευτικής ατμόσφαιρας, με ή χωρίς περιέκτη. Το διάστημα των τελευταίων μηνών πραγματοποιούνται δωρεάν δοκιμές στο χώρο των κρεοπωλείων, για άμεση μελέτη των τελικών προϊόντων, τόσο σε διάρκεια ζωής όσο και σε παρουσίαση του τελικού προϊόντος.  Η νέα σειρά MVS διαθέτει (προαιρετικά σε κάποια μοντέλα) την προσθήκη αυτοκόλητης ετικέτας με όλη την πληροφόρηση του προϊόντος όπως: όνομα και ημερομηνία συσκευασίας προϊόντος, ποσοστό κενού ή τροποποιημένης ατμόσφαιρας και πιθανή ημερομηνία λήξεως.

2.    Παράλληλα, η ημιαυτόματη τυλιχτική μηχανή μεμβράνης τροφίμων MINISTRETCH, του Ιταλικού οίκου MINIPACK TORRE, εξασφαλίζει όμορφα σκαφίδια με τεντωμένη μεμβράνη. Ποια τα πλεονεκτήματα;
•    Τοποθετείται στον πάγκο εργασίας και δεν καταλαμβάνει χώρο περισσότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο.
•    Συσκευάζει πολύ εύκολα τουλάχιστον δέκα τεμάχια ανά λεπτό.
•    Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για το χειρισμό της.
•    Η μεμβράνη τροφίμων δε χρειάζεται να έχει πάχος περισσότερο από 9 my .
•    Επαγγελματική παρουσίαση είτε για τον κιμά, την μπριζόλα και τα άλλα προϊόντα κρέατος.

3.    Όσον αφορά στα αναλώσιμα στο χώρο της συσκευασίας οι σακούλες vacuum μπορούν να διατεθούν άμεσα σε μικροποσότητες του ενός κιβωτίου και σε διάφορες διαστάσεις, αφού η εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε. διαθέτει ένα πολύ μεγάλο απόθεμα στις αποθήκες της. Οι σακούλες vacuum μπορεί να είναι:
•    Συρρικνούμενες
•    Κατάλληλες για κόκκαλο
•    Ειδικές, σύμφωνα με τα πρότυπα, για φούρνο μικροκυμάτων ή κοινό φούρνο. Οι σακούλες ψησίματος, είναι πολυστρωματικές, μη διαπερατές, που μπορούν και συνδυάζουν όλες αυτές τις ιδιότητες  του μαγειρέματος σε κενό αέρος.
Ποια τα οφέλη της συγκεκριμένης σακούλας;
•    Μαγείρεμα ή αναθέρμανση του φαγητού και του κρέατος, σε κοινή κουζίνα ή φούρνο μικροκυμάτων.
•    Άριστη παρουσίαση του προϊόντος μετά το μαγείρεμα.
•    Διατηρεί τη φυσική υγρασία και γεύση του κρέατος ή του φαγητού που περιέχει κρέας.
•    Άριστη διάρκεια ζωής στο ψυγείο για φρέσκα ή προ-μαγειρεμένα προϊόντα.
•    Εξασφαλίζει ερμητικό κλείσιμο, χωρίς να χρειάζονται μεταλλικά clips ή άλλα μεταλλικά εργαλεία της κουζίνας μας.
•    Γρήγορο και καθαρό μαγείρεμα για catering, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Ζητείστε μας δωρεάν δείγματα, για να διαπιστώσετε από μόνοι σας τα οφέλη μίας τέτοιας σακούλας.

4.    Οι μεβράνες τροφίμων κατάλληλες για άμμεση επαφή με τα λιπαρά κρέατα, χωρίς μετανάστευση των πλαστικοποιητών (FACTOR 2), μπορούν να διατεθούν σε διάφορα πλάτη αλλά και πάχη, τόσο σε ρολλά των 300 μέτρων αλλά και των 1.500 μέτρων.

Τέλος, για όλα τα παραπάνω μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς τεχνολόγους τροφίμων της εταιρίας μας, έτσι ώστε να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις τόσο στη διάρκεια ζωής όσο και στην εμφάνιση του τελικού προϊόντος.
Θέλεις να προσφέρεις στον πελάτη σου κόκκινο και υγιές κρέας χωρίς προβλήματα στη διάρκεια ζωής;
Συσκεύασε με βοηθό σου τη ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *