Αυτόματες θερμοσυγκολλητικές

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

TSS130 JPACK Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

TSS130 MAP, πνευματικές – αυτόματες Tray-Sealing θερμοσυγκολλητικές με μόνο μία θέση τροφοδοσίας. Με αντλία κενού 40m3/h. Τα κατάλληλα για τρόφιμα σκαφίδια, μπορούν να είναι κατασκευασμένα με επικάλυψη πλαστικού φίλμ κ.ά.

TSS135 JPACK Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

TSS135 MAP, πνευματικές – αυτόματες Tray-Sealing θερμοσυγκολλητικές με μόνο μία θέση τροφοδοσίας. Με αντλία κενού 40m3/h. Τα κατάλληλα για τρόφιμα σκαφίδια, μπορούν να είναι κατασκευασμένα με επικάλυψη πλαστικού φίλμ κ.ά.

TSS140 JPACK Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

TSS140 MAP, πνευματικές – αυτόματες Tray-Sealing θερμοσυγκολλητικές με τέσσερεις θέσεις τροφοδοσίας, χωρίς καλούπι. Με αντλία κενού 63m3/h και ένδειξη οθόνης Τα κατάλληλα για τρόφιμα σκαφίδια, μπορούν να είναι κατασκευασμένα με επικάλυψη πλαστικού φίλμ κ.ά.

TAURUS ULMA Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

Η αυτόματη μηχανή συγκόλλησης σκαφιδίων TAURUS ULMA, για τη συσκευασία τροφίμων σε προδιαμορφωμένα σκαφίδια. Τα σκαφίδια σφραγίζονται με συμβατό με αυτά φιλμ ή κάλυμμα. Η συσκευασία μπορεί να γίνει με ή χωρίς τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP). Ιδανική για την συσκευασία φρέσκων προϊόντων όπως κρέας, ψάρια κ.ά.

SCORPIUS ULMA Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

Η SCORPIUS ULMA είναι αυτόματη θερμοσυγκολλητική μηχανή για συσκευασία τροφίμων σε προσχηματισμένα σκαφίδια. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και τη ρύθμιση της μηχανής, η συσκευασία μπορεί να γίνει με ή χωρίς τροποποιημένη ατμόσφαιρα.