Επιτραπέζιες μηχανές κενού

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

Νέα μηχανή κενού – sous vide για εστιατόρια & ξενοδοχεία

Το MX2 δεν είναι ένα απλό vacuum! Είναι η μηχανή που θα σας μαγέψει! Για επαγγελματικές κουζίνες ξενοδοχείων […]

SAVEVAC Μηχανή συσκευασίας σε κενό αέρος

H SAVEVAC είναι η νέα επαγγελματική σειρά μηχανών συσκευασίας σε εξωτερικό κενό της MINIPACK-TORRΕ. Περιλαμβάνει τρία μοντέλα με διαφορετικές μπάρες συγκόλλησης, που απευθύνονται σε οικιακό καταναλωτικό κοινό.

MVS 31X MINIPACK-TORRE για συσκευασία σε κενό (vacuum)

Οι μηχανές για συσκευασία σακουλών MVS, ιδανικές για την συσκευασία τροφίμων, προσφέρονται σε δύο τύπους. Σε απλές κενού αέρος (vacuum) και με προσθήκη αδρανούς αερίου (π.χ. άζωτο, διοξείδιο του άνθρακα κτλ).

MVS 45XP MINIPACK-TORRE (2 μπάρες) για συσκευασία σε κενό (vacuum)

Οι επιτραπέζιες μηχανές συσκευασίας σε κενό αέρος MVS,MVS 45X & XP MINIPACK-TORRE (2 μπάρες) είναι ιδανικές για την συσκευασία τροφίμων, προσφέρονται σε δύο τύπους. Σε απλές κενού αέρος (vacuum) και με προσθήκη αδρανούς αερίου (π.χ. άζωτο, διοξείδιο του άνθρακα κτλ).

MVS 41XP MINIPACK-TORRE για συσκευασία σε κενό (vacuum)

Μηχανή MVS 41 XP Minipack – Torre για συσκευασία σε κενό (vacum), προσφέρονται σε δύο τύπους. Η απλή κενούς αέρος και με προσθήκη αδρανούς αερίου.

MVS 45XP MINIPACK-TORRE (1 μπάρα) για συσκευασία σε κενό (vacuum)

Οι μηχανές συσκευασίας MVS 45XP MINIPACK-TORRE προσφέρονται σε δύο τύπους, απλές κενού αέρος (vacuum) και με προσθήκη αδρανούς αερίου (πχ άζωτο, διοξείδιο του άνθρακα κλπ)