Συμβόλαιο συντήρησης KAESER

Η Εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένη από τον διεθνώς αναγνωρισμένο, ηγετικό στον τομέα κατασκευής αεροσυμπιεστών, Γερμανικό Οίκο ΚAESER να παρέχει Τεχνική Εξυπηρέτηση και Ανταλλακτικά, στα Συγκροτήματα Πεπιεσμένου Αέρα παραγωγής του, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των εργασιών μας έχουμε την ευχαρίστηση να σας προσφέρουμε ένα Συμβόλαιο Προληπτικής Συντήρησης που καλύπτει όλες τις ανάγκες συντήρησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή της μονάδας παραγωγής πεπιεσμένου αέρα ΚAESER που διαθέτετε.

Το συμβόλαιο αυτό προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα, που εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε, καθώς σας παρέχει την δυνατότητα :

– Να προμηθεύεστε αναλώσιμα, ανταλλακτικά και όλες τις υπηρεσίες του οργανωμένου Δικτύου Εξυπηρέτησης Kaeser, σε χαμηλότερες τιμές.
– Να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες Ειδικευμένων Τεχνικών με άριστη εκπαίδευση σε ψυκτικά συστήματα ελέγχου και καθαρισμού του πεπιεσμένου αέρα.
– Να εξασφαλίζετε την αξιοπιστία της συντήρησης που θεμελιώνεται σε αναλυτικούς πίνακες επί μέρους ελέγχων όλων των λειτουργιών και μερών του συστήματός σας.
– Να μην ασχολείσθε με τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση που διενεργείτε έγκαιρα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές από τον Τεχνικό Διευθυντή μας.
– Να προϋπολογίζετε το κόστος λειτουργίας τους συστήματός σας παροχής πεπιεσμένου αέρα
– Να διατηρείτε την σταθερότητα στην παραγωγή σας, χωρίς εκπλήξεις και ζημιογόνες διακοπές
– Να διαπιστώνετε έγκαιρα και να προλαμβάνετε βλάβες και φθορές
– Να έχετε, σε έκτακτη κλήση, ανταπόκριση σε 24 ώρες κατά την διάρκεια των εργασίμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή)
Να έχετε συνεχή τηλεφωνική υποστήριξη

Εάν ενδιαφέρεστε για το συμβόλαιο συντήρησης, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία.

Eπιλέξτε επάγγελμα / είδος επιχείρησης

Επωνυμία *

Υπεύθυνος

Πόλη

Το email *

Τύπος Μηχανής *

Serial Number

Τηλέφωνο *

Το μήνυμά σας*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά