“Μία μηχανή, όλες οι συσκευασίες!!! Απλή σακούλα, συρρικνωμένη, σε σκαφάκι, χαρτόδισκο, τελάρο!”

Η ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε., πρωτοπόρος του κλάδου, σας παρουσιάζει την τελευταία εξέλιξη στη συσκευασία φρούτων και λαχανικών με την αυτόματη μηχανή θερμοσυρρίκνωσης, την Pratika 56 MPE Χ2. Αποτελεί την αιχμή της παραγωγικότητας, αξιοπιστίας και ποιότητας!

Παραμένοντας φιλική προς τον χειριστή, εξειδικευμένο ή όχι, είναι ευέλικτη στις λειτουργίες της, ιδανική για ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, είτε πρόκειται για προϊόντα με περιέκτη (σκαφάκια), είτε χωρίς, επιτρέποντας απόλυτο έλεγχο στο πώς επιθυμούμε να είναι η εικόνα του προϊόντος μας και η ποιότητα της συσκευασίας μας.

Διαθέτοντας μία μεγάλης επιφάνειας οθόνη αφής για χειρισμό, κατασκευασμένη από την Schneider Electric, με απλά γραφικά, επεξήγηση λειτουργιών αλλά και πληθώρα επιλογών, μπορεί εύκολα ο κάθε χειριστής, να εξοικειωθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό, συνδυαστικά με τον περιστρεφόμενο πίνακα ελέγχου, το χειρισμό και από τις 2 πλευρές, καθώς και μία θύρα USB για γρήγορη εισαγωγή προγραμμάτων συσκευασίας και ενημερώσεων λογισμικού ολοκληρώνουν την ευελιξία και την ευκολία της.

Η παραγωγικότητα των 3.600 τεμαχίων την ώρα, γίνεται εφικτή από έναν σερβοκινητήρα Schneider Electric ο οποίος κινεί τα μαχαίρια συγκόλλησης φιλμ, προσφέροντας μας απόλυτη ακρίβεια χιλιοστών στις ρυθμίσεις που έχουμε θέσει στην μηχανή, με όλη την διαδικασία να γίνεται χωρίς την ανάγκη παροχής πεπιεσμένου αέρα. Επιπλέον, η μηχανή μας δίνει την επιλογή να προσαρμόζουμε στις δικές μας ανάγκες την πίεση με την οποία τα μαχαίρια θα σφραγίζουν, τον χρόνο συγκόλλησης όπως επίσης και την θερμοκρασία ( έως 260 °C ). Όλα τα παραπάνω με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μια απλή μονοφασική παροχή.

Η Pratika 56 MPE X2 διαθέτει λειτουργία, όπου διαβάζει αυτόματα το μήκος του προϊόντος και προσαρμόζει αντίστοιχα το μήκος της σακούλας.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα του προϊόντος η μηχανή αυτοπροσαμόζεται σε διαστάσεις και πολύ γρήγορα μπορούμε να μεταβούμε από προϊόν σε προϊόν χωρίς χάσιμο χρόνου. Μέχρι 256 διαφορετικά προγράμματα μπορούν να αποθηκευτούν στον πίνακα της μηχανής.

Σε συνδυασμό με ένα καλό λεπτό τεχνικό φιλμ συρρίκνωσης, το τελικό κόστος ανά συσκευασία είναι χαμηλότερο από μία συμβατική συσκευασία flow pack.

Τελικώς το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, με χαμηλό κόστος επένδυσης, εύκολη εγκατάσταση, απλή λειτουργία, χαμηλό κόστος συσκευασίας, εγγυημένη υποστήριξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δοκιμή συσκευασίας των δικών σας προϊόντων.

info@vamvacas.gr – Τηλ. 2122224241

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *