Με τις σακούλες κενού της εταιρίας ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε. συσκευάζει με επιτυχία πτηνοσφαγείο της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων. Με μερική χρήση μίγματος τροποποιημένης ατμόσφαιρας  – αδρανούς αερίου (Μ.Α.Ρ.), επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ολόκληρων κοτόπουλων και των τεμαχισμένων.

Πριν την εφαρμογή M.A.P. η διάρκεια ζωής των συγκεκριμένων προϊόντων ήταν 8 ημέρες. Με τη λύση της ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε. η διάρκεια ζωής των προϊόντων πιστοποιήθηκε στις 12 ημέρες. Με αυτό τον απλό τρόπο ο πελάτης μας θα ξεκινήσει εξαγωγές και παράλληλα πωλήσεις σε πιο απομακρυσμένες περιοχές χωρίς το φόβο επιστροφής των προϊόντων του λόγω ημερομηνίας λήξης.

Επιρόσθετα, οι συρρικνούμενες σακούλες κενού έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές, τόσο των πουλερικών, όσο και των χοιρινών, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η επένδυση δεν ξεπέρασε τις 5.000 ευρώ! Σημαντικό και για τις δύο εμπλεκόμενες επιχειρήσεις ήταν η λύση του προβλήματος στη διάρκεια ζωής και η εφαρμογή της στην πράξη.

Ευχαριστούμε πολύ τη συγκεκριμένη επιχείρηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο των τεχνολόγων τροφίμων που διαθέτει η εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ.
Ευχόμαστε στον πελάτη μας καλές συσκευασίες με μηδενικές επιστροφές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.