Ημιαυτόματες

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

StraPack i-10 τσερκομηχανή πλαστικού τσερκιού

Τσερκομηχανή πλαστικού τσερκιού, ημιαυτόματη. Είναι η τελευταία και πιο μοντέρνα ημιαυτόματη τσερκομηχανή της Strapack. Αθόρυβη, ιδανική για χρήση σε γραφεία καθώς και σε οποιοδήποτε βιομηχανικό και εμπορικό χώρο. Με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από οποιαδήποτε άλλη τσερκομηχανή.

StraPack D-53X – ΤΣΕΡΚΟΜΗΧΑΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΣΕΡΚΙΟΥ

Ημιαυτόματη τσερκομηχανή πλαστικού τσερκιού, ανοιχτού τύπου. Δέχεται τσέρκι 5-6-9-12-15 mm σε ρόλλους με εσωτερική διάμετρο 200 mm.

StraPack D-53 XLB Τσερκομηχανή ημιαυτόματη

Η ιδιαιτερότητα της τσερκομηχανής οφείλεται στο χαμηλό τραπέζι της. Ιδανική για το τσερκάρισμα βαριών πακέτων καθώς δεν χρειάζεται να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για την ανύψωση και την τοποθέτησή τους πάνω στο τραπέζι του τσερκαρίσματος.

StraPack D-53 X2LB Τσερκομηχανή ημιαυτόματη

Ημιαυτόματη τσερκομηχανή χαμηλού τραπεζιού. Ιδανική για ψηλά ή βαριά δέματα, με μόλις 34 εκ. ύψος τραπεζιού.

Strapack D-53 Desktop2 τσερκομηχανή ημιαυτόματη

Τσερκομηχανή ημιαυτόματη, ειδική για δεσμίδες, χαρτονομίσματα, κάρτες κ.λ.π. Το μικρό της μέγεθος την καθιστούν ιδανική για γραφεία, καταστήματα τραπεζών κ.ά.

TRANSPAK TP202 τσερκομηχανή ημιαυτόματη

TP202 τσερκομηχανή πλαστικού τσερκιού ημιαυτόματη, είναι κατάλληλη ώστε να δέχεται, μετά από ρύθμιση, πλαστικό τσέρκι πλάτους 6, 9, 12, 15 ή 15,5 mm. Δέχεται τσέρκι παραγωγής οποιουδήποτε κατασκευαστή και όχι υποχρεωτικά ενός ορισμένου. Στηρίζεται σε μικρούς τροχούς ώστε να δύναται να μετακινηθεί εύκολα από θέση σε θέση. Διαθέτει φρένα στους τροχούς.

TRANSPAK TP201 – τσερκομηχανή ημιαυτόματη

Τσερκομηχανή πλαστικου τσερκιού κλειστού τύπου, του οίκου TRANSPAK. Κατάλληλη ώστε να δέχεται, μετά από ρύθμιση, πλαστικό τσέρκι πλάτους 6, 9, 12, 15 ή 15,5 mm.Δέχεται τσέρκι παραγωγής οποιουδήποτε κατασκευαστή και όχι υποχρεωτικά ενός ορισμένου. Με μικρούς τροχούς ώστε να δύναται να μεταικινηθεί εύκολα από θέση σε θέση. Διαθέτει φρένα στους τροχούς.

TRANSPAK TP203 mini τσερκομηχανή ημιαυτόματη

TP203 τσερκομηχανή ημιαυτόματη, κλειστού πλαισίου. Διαθέτει Μηχανικό σύστημα ελέγχου της τάνυσης του πλαστικού τσερκιού, ανοιγόμενο καπάκι τραπέζης για την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της.

TRANSPAK TP 202L τσερκομηχανή ημιαυτόματη

TP 202L τσερκομηχανή ημιαυτόματη, με χαμηλό τραπέζι, ιδανική για χρήση με ψηλά ή βαριά αντικείμενα.

StraPack D-53Y Τσερκομηχανή ημιαυτόματη

Ημιαυτόματη τσερκομηχανή πλευρικής συγκόλλησης. Κατασκευασμένη για συσκευασία ξύλων, πλακιδίων, κεραμιδιών, τούβλων.