Χειροκίνητες (Τύπου Καμπάνας)

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

MINIPACK MINIMA evo Θερμοσυρρικνωτική

Minima, θερμοσυρρικνωτική ημιαυτόματη καμπάνα. Για φιλμ PVC ή πολυολεφίνης, ηλεκτρονική προγραμματιζόμενη με 10 προγράμματα.

Μηχανή συρρίκνωσης Minipack

MINIPACK-Replay40 evo ημιαυτόματη θερμοσυρρικνωτική

Replay40 evo, ημιαυτόματη με χειροκίνητη τροφοδοσία, έχει συμπαγή κατασκευή, ηλεκτρονικά νέας γενιάς και πολλές άλλες τεχνικές εξελίξεις οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή της

MINIPACK Replay 55 evo ημιαυτόματη θερμοσυρρικνωτική

Θερμοσυρρικνωτική χειροκίνητη, τύπου καμπάνας Replay55 evo της Minipack χαρακτηρίζεται από την στιβαρή του κατασκευή, τα ηλεκτρονικά νέας γενιάς και πολλές άλλες τεχνικές εξελίξεις οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους.

MINIPACK-FM75 evo ημιαυτόματη μηχανή συρρίκνωσης

FM75 evo, η νέα μηχανή συρρίκνωσης της Minipack! Με νέο σχεδιασμό και συμπαγή κατασκευή, ηλεκτρονικά νέας γενιάς, και πολλές άλλες τεχνικές εξελίξεις οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση αυτών των μηχανών θερμοσυρρίκνωσης.

MINIPACK-FM76 evo ημιαυτόματη μηχανή συρρίκνωσης

FM76 evo, η νέα μηχανή συρρίκνωσης της Minipack! Έχει νέο σχεδιασμό και συμπαγή κατασκευή, ηλεκτρονικά νέας γενιάς, και πολλές άλλες τεχνικές εξελίξεις οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση αυτών των μηχανών θερμοσυρρίκνωσης.

Ημιαυτόματη μηχανή θερμοσυρρίκνωσης της Minipack

MINIPACK RP 85 ημιαυτόματη θερμοσυρρικνωτική

RP85 ημιαυτόματη θερμοσυρρικνωτική με συμπαγή κατασκευή, ηλεκτρονικά νέας γενιάς, και πολλές άλλες τεχνικές εξελίξεις οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση αυτών των μηχανών συρρίκνωσης.

MINIPACK-FC77

Η σειρά FC διαθέτει ένα φρέσκο σχεδιασμό και στιβαρή κατασκευή, ηλεκτρονικά νέας γενιάς και πολλές ακόμη τεχνικές βελτιώσεις που κάνουν την απόδοση αυτών των μηχανών ακόμη καλύτερη.

MINIPACK SYNTHESIS 760 INOX

Synthesis 760 INOX, Ιδανική για συσκευασία πίτσας, ψωμιού, μπισκότων και γλυκών. Το νέο παγκοσμίως πατενταρισμένο σύστημα εξαερισμού που επιτρέπει, σταθερή θερμοκρασία, εύκολο καθαρισμό, οικονομία έως και 20% κ.ά.