Ημιαυτόματες

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

MINIPACK-FM76A Evo

Η σειρά θερμοσυρρικνωτικών μηχανών FM Evo, έχει ένα νέο σχεδιασμό και συμπαγή κατασκευή, ηλεκτρονικά νέας γενιάς και πλλές τεχνικές εξελίξεις οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση αυτών των μηχανών.

MINIPACK-FC77A θερμοσυρρικνωτική

Η FC 77A, με αυτοκινούμενη καμπάνα, έχει νέο σχεδιασμό και συμπαγή κατασκευή, ηλεκτρονικά νέας γενιάς, και πολλές άλλες τεχνικές εξελίξεις οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση αυτών των μηχανών θερμοσυρρίκνωσης. Με νέα εργονομικά χαρακτηριστικά όπως, Εμπρόσθιος πίνακας ελέγχου : εύκολος προγραμματισμός, μεγαλύτερη επιφάνεια συσκευασίας. θερμοσυρρικνωτική μηχανή

MINIPACK – MEDIA

Ολοκληρώνει την ποικιλία των φημισμένων μηχανών Modular, δείχνοντας
διαφορετική από τα άλλα μοντέλα λόγω της μονομπλόκ κατασκευής. Το τούνελ
συρρίκνωσης είναι εξοπλισμένο με ρυθμίσεις θερμοκρασίας ταχύτητας και
ύψους, είναι συνδεδεμένο με τη μηχανή, δίνοντας την εικόνα μιας συμπαγούς και
πολύπλευρης κατασκευής. Είναι ιδανική για μαζική παραγωγή μεσαίου μεγέθους

MINIPACK – MEDIA Steel IT – Κατάλληλη για τρόφιμα

Η νέα θερμοσυρρικνωτική μηχανή Media Steel IT της Minipack είναι κατάλληλη και για την συσκευασία τροφίμων λόγω της ειδικής αντιδιαβρωτικής βαφής!
Το τούνελ συρρίκνωσης είναι εξοπλισμένο με ρυθμίσεις θερμοκρασίας ταχύτητας και ύψους, είναι συνδεδεμένο με τη μηχανή, δίνοντας την εικόνα μιας συμπαγούς και πολύπλευρης κατασκευής, ιδανική για μαζική παραγωγή μεσαίου μεγέθους. Ο μηχανοκίνητος μεταφορικός ιμάντας, εξοπλισμένος με ρυθμίσεις κλίσης και ύψους, μεταφέρει τα προϊόντα μέσα στο τούνελ.

MINIPACK – MODULAR 50S Steel IT κατάλληλη για τρόφιμα

Η νέα θερμοσυρρικνωτική μηχανή Modular 50S Steel IT της Minipack είναι κατάλληλη και για την συσκευασία τροφίμων λόγω της ειδικής αντιδιαβρωτικής βαφής!

MINIPACK MODULAR 50 S θερμοσυρρικνωτική

Η Modular 50 S απευθύνεται σε όλες της εταιρίες όπου η ευελιξία στη συσκευασία, η ποιότητα του προϊόντος και η περιορισμένη επένδυση είναι τα κριτήρια αγοράς. Προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις με κάθε τύπο υλικού συσκευασίας. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συσκευή περισυλλογής του ξακρίσματος του φίλμ.

MINIPACK – MODULAR 70

Οι ημιαυτόματες αυτές συγκολλητικές μηχανές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ενσωματώνονται σε γραμμές μαζικής παραγωγής.