Ζυγιστικά Παλετοφόρα

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

iForks – RAVAS ηλεκτρονικά ζυγιστικά πιρούνια

iForks – RAVAS, πλήρως ασύρματα ζυγιστικά πηρούνια, σας βοηθάνε να εξοικονομήσετε χρόνο, χώρο, εργατοώρες και να δώσετε μεγάλη ευελιξία στις εργασίες σας.

RAVAS 1100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο

Το Ravas 1100, ζυγιστικό παλετοφόρο με δυνατότητα ζύγισης έως 2000kg, έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε κραδασμούς και χτυπήματα. Κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους. Με μικρή κατανάλωση μπαταρίας.

RAVAS 4100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas 4100 χειροκίνητο παλετοφόρο, είναι ζυγιστικό με προηγμένες λειτουργίες ζύγισης. Διαθέτει αυτόματη λειτουργία δοσομέτρησης, ενσωματωμένο ρολόι ημερομηνίας – ώρας και καταμέτρηση τεμαχίων, δοσομέτρηση και ανάμιξη.

RAVAS 6100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas 6100, χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο, έχει προηγμένη λειτουργία καταμέτρησης τεμαχίων. Διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη και προγραμματιζόμενες λειτουργίες ζύγισης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εισαγωγής αλφαριθμητικών κωδικών.

RAVAS Proline 6100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas Proline 6100 είναι χειροκίνητο παλετοφόρο, εξαιρετικής ακρίβειας με προγραμματιζόμενες λειτουργίες ζύγισης. Διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη, πρωτόκολλα μετάδοσης. Ιδανικό για καταμέτρηση τεμαχίων και ειδικές εφαρμογές.

RAVAS Proline Touch χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

To Ravas Proline Touch είναι χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο εξαιρετικής ακρίβειας. Διαθέτει προγραμματιζόμενη διασύνδεση χρήστη, θύρα USB για λήψη δεδομένων, αυτονομία μπαταρίας 15 ώρες καθώς επίσης και αμορτισέρ από τα άκρα του πηρουνιού.

iFORKS TOUCH πλήρως ασύρματα ζυγιστικά πηρούνια

iForks Touch της Ravas πλήρως ασύρματα ζυγιστικά πηρούνια, με οθόνη αφής. Διαθέτει θύρα USB για λήψη δεδομένων. Ενεργειακά αποδοτική διαχείριση ενέργειας και ψηφιακή βαθμονόμηση.

RCS RAVAS υδραυλικό σύστημα ζύγισης

Το RCS Ravas είναι ελκυστικής τιμής σύστημα μέτρησης για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση μέσω Τ-ζεύξης. Ιδανικό για δύσκολες εφαρμογές καθώς επίσης για γενικό έλεγχο βάρους και αποφυγή υπερφόρτωσης.

RCS Plus RAVAS υδραυλικό σύστημα ζύγισης.

Το RCS plus Ravas, είναι υδραυλικό σύστημα ζύγισης. Διαθέτει μεγάλη ακρίβεια και είναι εύκολο στην βαθμονόμηση. Ιδανικό για περιστροφείς και σφιγκτήρες, για απαιτητικές εφαρμογές.

RWV-C RAVAS ενσύρματα ζυγιστικά πιρούνια.

RWV-C Ravas, ενσύρματα ζυγιστικά με μικρού μέγεθους διαστάσεις πηρουνιών. Με ένδειξη βάρους στο τερματικό του παλετοφόρου. Η μεταφορά δεδομένων γίνεται σε WMS ή ERP συστήματα.