Ζυγιστικά Παλετοφόρα

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

RAVAS 1100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο

Το Ravas 1100, ζυγιστικό παλετοφόρο με δυνατότητα ζύγισης έως 2000kg, έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε κραδασμούς και χτυπήματα. Κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους. Με μικρή κατανάλωση μπαταρίας.

RAVAS 6100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas 6100, χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο, έχει προηγμένη λειτουργία καταμέτρησης τεμαχίων. Διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη και προγραμματιζόμενες λειτουργίες ζύγισης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εισαγωγής αλφαριθμητικών κωδικών.

RAVAS Proline 6100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas Proline 6100 είναι χειροκίνητο παλετοφόρο, εξαιρετικής ακρίβειας με προγραμματιζόμενες λειτουργίες ζύγισης. Διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη, πρωτόκολλα μετάδοσης. Ιδανικό για καταμέτρηση τεμαχίων και ειδικές εφαρμογές.

RAVAS Proline Touch χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

To Ravas Proline Touch είναι χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο εξαιρετικής ακρίβειας. Διαθέτει προγραμματιζόμενη διασύνδεση χρήστη, θύρα USB για λήψη δεδομένων, αυτονομία μπαταρίας 15 ώρες καθώς επίσης και αμορτισέρ από τα άκρα του πηρουνιού.

RCS RAVAS υδραυλικό σύστημα ζύγισης

Το RCS Ravas είναι ελκυστικής τιμής σύστημα μέτρησης για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση μέσω Τ-ζεύξης. Ιδανικό για δύσκολες εφαρμογές καθώς επίσης για γενικό έλεγχο βάρους και αποφυγή υπερφόρτωσης.

RPW EL RAVAS ζυγιστικό σύστημα για ηλεκτρικά παλετοφόρα.

Το ζυγιστικό σύστημα RPW EL Ravas ταιριάζει σε όλα τα παλετοφόρα. Η αύξηση στο ύψος των πηρουνιών είναι μόλις 5mm. Γίνεται μεταφορά του βάρους στο τερματικό του παλετοφόρου, και η μεταφορά των δεδομένων σε συστήματα WMS ή ERP. Ιδανικό για έλεγχο βάρους και πρόληψη σφαλμάτων στη συλλογή παραγγελιών.

RPW-ST ζυγαριά για ανυψωτικά στοίβαξης

H RPW-ST ζυγαριά ταιριάζει σε όλα τα ηλεκτρικά ανυψωτικά στοίβαξης. Η αύξηση των πηρουνιών είναι μόλις 5mm. Γίνεται η μεταφορά του βάρους στο τερματικό του παλετοφόρου. Η μεταφορά των δεδομένων γίνεται σε συστήματα WMS ή ERP. Ιδανικό για δοσολογία και καταμέτρηση δεδομένων.