Ημιαυτόματα

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

COMARME GEM-320 Συγκολλητική χαρτοκιβωτίων

GEM – 320 Η ημιαυτόματη μηχανή είναι κάτω προώθησης με ιμάντα, κλείνει το πάνω και κάτω μέρος του χαρτοκιβωτίου συγχρόνως και ενδείκνυται για διαστάσεις χαρτοκιβωτίου με μέγιστο ύψος 500 χιλιοστά και μέγιστο πλάτος 650 χιλιοστά.

COMARME GEM-520 Συγκολλητική χαρτοκιβωτίων

Με δύο πλευρικούς ρυθμιζόμενους ιμάντες προώθησης για συγκόλληση πάτου και καπακιού.

COMARME GEM-350 Συγκολλητική χαρτοκιβωτίων

GEM -350 Ημιαυτόματη μηχανή με διπλό σετ ιμάντων προώθησης επί τραπέζης εργασίας και επί οροφής για συγκόλληση πάτου και καπακιού. (Συνιστάται για κιβώτια μικρού πλάτους αλλά μεγάλου ύψους).

COMARME PACK POINT 08 Διαμορφωτικές χαρτοκιβωτίων

Η ημιαυτόματη μηχανή δέχεται το χαρτοκιβώτιο πάνω στην επιφάνεια εργασίας και διπλώνει τα 4 φύλλα της βάσης του.
Το ΡΑΚ ΡΟΙΝΤ 08, μπορεί να συνδυαστεί με την συγκολλητική μηχανή πάτων 850 και μετά να προωθηθεί με ηλεκτροκίνητο μεταφορικό ιμάντα στις αυτόματες γραμμές γεμίσματος. Μέσα σε δευτερόλεπτα το κιβώτιο είναι έτοιμο.

COMARME PACK POINT 520 – Διαμορφωτικές χαρτοκιβωτίων

Η ημιαυτόματη μηχανή δέχεται το χαρτοκιβώτιο πάνω στην επιφάνεια εργασίας και διπλώνει τα 4 φύλλα της βάσης του.
Το ΡΑΚ ΡΟΙΝΤ 520 μπορεί να συνδυαστεί με την συγκολλητική μηχανή πάτων 850 και μετά να προωθηθεί με ηλεκτροκίνητο μεταφορικό ιμάντα στις αυτόματες γραμμές γεμίσματος. Μέσα σε δευτερόλεπτα το κιβώτιο είναι έτοιμο.

COMARME GEM-52

Συγκολλητική μηχανή χαρτοκιβωτίων με ανθεκτικούς πλευρικούς ιμάντες για εύκολη προώθηση των χαρτοκιβωτίων. Πραγματοποιεί συγκόλληση άνω και κάτω επιφάνειας χαρτοκιβωτίου. Διαθέτει επιλογές πολλαπλών κεφαλών συγκόλλησης ενώ παραμένει εύκολη στην χρήση και από ανειδίκευτο προσωπικό, χωρίς να θυσιάζει εξειδίκευση και αξιοπιστία.