Για συσκευασία χαρτοκιβωτίων

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

Αυτοκόλλητες ταινίες τυπωμένες

Απλές, από πολυπροπυλένιο ή pvc, με επικάλυψη κόλλας από φυσικό ελαστικό (solvent) ή θερμοκόλλα (hot melt) ή ακρυλική κόλλα (acrylic), διαφανείς ή έγχρωμες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής. Εκτυπώσεις μέχρι 3 χρώματα.

KIHLBERG B53 – B53 PN -Συρραπτικό

Συρραπτικές μηχανές Joseph Kihlberg για το κλείσιμο των πάτων χαρτοκιβωτίων από κυματιστό χαρτόνι σε διαφορετικά πάχη μέχρι 3 στρώσεων, για συνδετήρα 22mm.
Χρησιμοποιούνται για συνεχή χρήση στη βιομηχανία, στους χώρους συσκευασίας

COMARME GEM-320 Συγκολλητική χαρτοκιβωτίων

GEM – 320 Η ημιαυτόματη μηχανή είναι κάτω προώθησης με ιμάντα, κλείνει το πάνω και κάτω μέρος του χαρτοκιβωτίου συγχρόνως και ενδείκνυται για διαστάσεις χαρτοκιβωτίου με μέγιστο ύψος 500 χιλιοστά και μέγιστο πλάτος 650 χιλιοστά.

KIHLBERG Α.560M Συρραπτική μηχανή καπακιών

Α 560 συρραπτική μηχανή καπακιών, συνδέει τα φύλλα των κλειστών χαρτοκιβωτίων μέσα σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας φαρδείς συνδετήρες, καθαρά και σίγουρα. Αυτή η αποτελεσματική μέθοδος κλεισίματος κιβωτίων μειώνει πολύ το κόστος εργασίας και υλικών. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης βάθους συραφής 5 σημειών.

Εκτυλικτήρες Αυτοκόλλητης Ταινίας

Εκτυλικτήρες αυτοκόλλητης ταινίας για παντός μεγέθους πλάτη και πάχη ταινίας.

Αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας PVC

Αυτοκόλλητες ταινίες PVC

Αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας PVC με εξαιρετική κολλητικότητα και εφαρμογή. Με αντοχή σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Ιδανικές για εκτυπώσεις. […]

Τσερκομηχανή ημιαυτόματη πλαστικού τσερκιού

TRANSPAK TP202 τσερκομηχανή ημιαυτόματη

TP202 τσερκομηχανή πλαστικού τσερκιού ημιαυτόματη, είναι κατάλληλη ώστε να δέχεται, μετά από ρύθμιση, πλαστικό τσέρκι πλάτους 6, 9, 12, 15 ή 15,5 mm. Δέχεται τσέρκι παραγωγής οποιουδήποτε κατασκευαστή και όχι υποχρεωτικά ενός ορισμένου. Στηρίζεται σε μικρούς τροχούς ώστε να δύναται να μετακινηθεί εύκολα από θέση σε θέση. Διαθέτει φρένα στους τροχούς.

StraPack AQ 7 Τσερκομηχανή πλαστικού τσερκιού

Η ευελιξία, ο εύκολος χειρισμός και η ταχύτητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της αυτόματης τσερκομηχανής StraPack AQ7.