Για συσκευασία παλέτας

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

ROBOPAC ROTARY / ROTARY W – Παλετοδετική για ασταθή προϊόντα

Η ROTARY είναι μια ημιαυτόματη μηχανή περιστρεφόμενου βραχίονα, κατάλληλη για περιτύλιξη ασταθών προϊόντων, καθώς η παλέτα μένει ακίνητη και περιστρέφεται ο βραχίονας γύρω της. Η ROTARY είναι η ιδανική λύση για εταιρείες logistics

ROBOPAC KIT SCALE ζυγιστική πλατφόρμα – παλετοδετικής

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό ηλεκτροσυγκολλημένο φύλλο ώστε να στηρίζει τη μηχανή. Αυτό παρέχει την απαιτούμενη ακαμψία ώστε να στηρίξει τις δυνάμεις που παράγονται κατά τον κύκλο περιτύλιξης. 6 φωτοκύτταρα φόρτωσης είναι τοποθετημένα στο πλαίσιο ώστε να ζυγίζουν ομοιόμορφα το παλεταρισμένο φορτίο. Το όργανο ζύγισης είναι τοποθετημένο ξεχωριστά, εκεί που παρουσιάζεται το βάρος.

ROBOPAC MASTERPLAT Plus FREEZER FRD & PGS / TP3 FRD & PGS Παλετοδετική

Η Freezer, παλετοδετική, είναι η ιδανική σε χώρους με χαμηλή θερμοκρασία – έως -30οC, με θερμαινόμενο πίνακα λειτουργίας και καλώδια σιλικόνης.

ROBOPAC ROTOPLAT DW & DW-C / FR & PDS

Οι μηχανές συσκευασίας της Robopac DW-C έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί για να τυλίγουν με προστατευτικά φίλμ πόρτες ή παράθυρα διαφόρων υλικών.
Προαιρετικά προσφέρονται εξαρτήματα για περιτύλιξη των προϊόντων με αεροπλάστ.
Με 2 επιλογές φορέα: τάνυσης και σταθερής προτάνυσης από 150 έως 300%.

ROBOPAC ROTOPLAT INOX FR-PDS-PVS και σε TP3

Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα με μεγάλη αντοχή στην οξείδωση.
Έχουν σύστημα προτάνυσης έως 250% ρυθμιζόμενη από πίνακα ελέγχου.

ROBOPAC ECOPLAT Plus, BASE & FRD Παλετοδετική

Παλετοδετική ημιαυτόματη BASE ROBOPAC-ECOPLAT, μηχανή με εκτατό φίλμ (stretch film) περιστρεφόμενης πλατφόρμας.

ROBOPAC GENESIS CUBE παλετοδετική

Παλετοδετική Genesis, η αυτόματη μηχανή χρησιμοποιεί ένα σύστημα περιστρεφόμενου δακτυλίου για την περιτύλιξη παλετών με εκτατό φίλμ (stretch film).

ROBOPAC S6 ROBOT τυλιχτική μηχανή

S6 Robot, αυτοκινούμενη τυλιχτική μηχανή μπαταρίας για την περιβολή παλετών με εκτατό φίλμ. Κατάλληλη για το τύλιγμα φορτίων οποιουδήποτε σχήματος, μεγέθους και βάρους.

PACKMORE XTENSER παλετοδετική

Παλετοδετική Xtenser Packmore, χειροκίνητη με φορέα εκτατού φίλμ. Ο χειριστής σπρώχνει το μηχάνημα (καροτσάκι) γύρω γύρω από την παλέτα ανεβοκατεβάζοντας τον φορέα με μια μανιβέλα στο χέρι. Το σύστημα προσφέρει προτάνυση μέχρι 100% χωρίς καμία προσπάθεια του χειριστή.

ROBOPAC TECHNOPLAT 3000 PGS & PVS παλετοδετική

Παλετοδετική 3000, η ναυαρχίδα των Rotoplat. Είναι κατασκευασμένη για να εντάσσεται σε μια αυτόματη γραμμή παραγωγής και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της.