Ζυγιστικά παλετοφόρα

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

RAVAS Proline Touch χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

To Ravas Proline Touch είναι χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο εξαιρετικής ακρίβειας. Διαθέτει προγραμματιζόμενη διασύνδεση χρήστη, θύρα USB για λήψη δεδομένων, αυτονομία μπαταρίας 15 ώρες καθώς επίσης και αμορτισέρ από τα άκρα του πηρουνιού.

RAVAS Proline 6100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas Proline 6100 είναι χειροκίνητο παλετοφόρο, εξαιρετικής ακρίβειας με προγραμματιζόμενες λειτουργίες ζύγισης. Διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη, πρωτόκολλα μετάδοσης. Ιδανικό για καταμέτρηση τεμαχίων και ειδικές εφαρμογές.

Ravas Proline 2100 Exi αντιεκρηκτικό ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas 2100Exi αντιεκρηκτικό ζυγιστικό παλετοφόρο, με εξαιρετική ακρίβεια. Έχει πιστοποιημένο ATEX II 2G EEx IIB T4, διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη, αντικαθιστώμενη μπαταρία, πηρούνια από ανοξείδωτο ατσάλι και οι τροχοί του είναι αντιστατικοί.

RAVAS Proline 2100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο

Το Ravas Proline 2100, ζυγιστικό παλετοφόρο, είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Έχει εξαιρετική ακρίβεια, εναλλασόμενα πακέτα μπαταρίας με μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα αμορτισέρ λειτουργούν από τα άκρα του πηρουνιού.

RAVAS 6100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas 6100, χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο, έχει προηγμένη λειτουργία καταμέτρησης τεμαχίων. Διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη και προγραμματιζόμενες λειτουργίες ζύγισης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εισαγωγής αλφαριθμητικών κωδικών.

RAVAS 4100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο.

Το Ravas 4100 χειροκίνητο παλετοφόρο, είναι ζυγιστικό με προηγμένες λειτουργίες ζύγισης. Διαθέτει αυτόματη λειτουργία δοσομέτρησης, ενσωματωμένο ρολόι ημερομηνίας – ώρας και καταμέτρηση τεμαχίων, δοσομέτρηση και ανάμιξη.

RAVAS 2100 Exi Αντιεκρηκτικό ζυγιστικό παλετοφόρο

Το Ravas 2100Exi αντιεκρηκτικό ζυγιστικό παλετοφόρο έχει πιστοποιημένο ATEX II 2G EEx IIB T4, με αριθμό έγκρισης ΚΕΜΑ 03 ΑΤΕΧ1096. Διαθέτει περιστρεφόμενο ενδείκτη, αντικαθιστώμενη μπαταρία, πηρούνια από ανοξείδωτο ατσάλι και οι τροχοί του είναι αντιστατικοί.

RAVAS 2100L χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο

Το Ravas 2100L, χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο, με πολυεπίπεδη διαβάθμιση και υψηλή ακρίβεια 200gr. Με κυρτή άκρη πηρουνιών για εύκολη πρόσβαση σε μικρές και κλειστές παλέτες. Διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία καθώς επίσης και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Ιδανικό για έλεγχο βάρους, δοσομέτρηση και πλήρωση.

RAVAS 2100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο

To Ravas 2100, χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο, με πολυεπίπεδη διαβάθμιση και υψηλή ακρίβεια 200gr. Έχει αντικαθιστώμενη μπαταρία και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Ιδανικό για έλεγχο βάρους, δοσομέτρηση και πλήρωση.

RAVAS 1100 χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο

Το Ravas 1100, ζυγιστικό παλετοφόρο με δυνατότητα ζύγισης έως 2000kg, έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε κραδασμούς και χτυπήματα. Κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους. Με μικρή κατανάλωση μπαταρίας.