Ηλεκτρικά ανυψωτικά

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

OPSM – Atlas Lift mini Μηχάνημα συλλογής παραγγελιών

Το mini μηχάνημα συλλογής παραγγελιών (order picker) OPSM της Atlaslift είναι μια ισχυρή λύση για αποθήκες, καταστήματα ή […]

Ηλεκτρικό ανυψωτικό -Atlas Lift- CDD 10R-E

Μικρό ανυψωτικό στοίβαξης με μικρή ακτίνα περιστροφής. Ιδανικό για αποθήκες και καταστήμαα με περιορισμό χώρου.

Ηλεκτρικό ανυψωτικό -Atlas Lift- CDD 12R-E

Ηλεκτρικό ανυψωτικό Atlas Lift • Μικρό ανυψωτικό στοίβαξης με ιδιαίτερα μικρή ακτίνα περιστροφής. Ιδανικό για μικρές αποθήκες ή […]

Ηλεκτρικό ανυψωτικό στοίβαξης CDDR 15-II Atlas Lift

Ηλεκτρικό ανυψωτικό στοιβαξης πεζού χειριστή της Atlas Lift. Ιδανική επιλογή για εντατικές εργασίες στοίβαξης. ● Μονάδα ελέγχου και […]

W12 Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

Το W12 έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό και φιλικό σε όλους τους χρήστες. Ο ιστός είναι ιδιαίτερα χαμηλός σε ύψος για να μπορεί να εισέρχεται κάτω από πολύ χαμηλές πόρτες και ο συμπαγής του όγκος το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο σε στενούς διαδρόμους. Ένα παλετοφόρο με μοντέρνα σχεδίαση, εργονομία και ασφάλεια.

W12 SLG Pegaso lift ανυψωτικό παλετοφόρο.

Το W12 SLG προσφέρει την δυνατότητα της διαχείρισης παλετών με πολύ χαμηλό προφίλ (αμερικάνικες) και μπορεί να εξοπλιστεί με τα iforks ζυγιστικά πηρούνια της RAVAS.

PL13 Pegaso Lift – Ανυψωτικό παλετοφόρο

To PL 13 Pegaso lift, καλύπτει μέτριες έως και βαριές εφαρμογές. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο στη μέση, με δύο πλαϊνούς τροχούς στήριξης. Διατίθεται με ιστούς dublex και triplex. Έκδοση για ψυγεία -30οC, μεγάλες μπαταρίες, πλαϊνή πόρτα για γρήγορη αλλαγή μπαταριών, αντλία γρήγορης ανύψωσης πηρουνιών και πολλά άλλα.

PL13 Platform Pegaso Lift – Ανυψωτικό παλετοφόρο

To PL 13 Platform Pegaso lift, καλύπτει μέτριες έως και βαριές εφαρμογές. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο στη μέση, με δύο πλαϊνούς τροχούς στήριξης. Διατίθεται με ιστούς dublex και triplex. Έκδοση για ψυγεία -30οC, μεγάλες μπαταρίες, πλαϊνή πόρτα για γρήγορη αλλαγή μπαταριών, αντλία γρήγορης ανύψωσης πηρουνιών και πολλά άλλα.

PL13 SLG Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

Το PL13 SLG Pegaso lift κλειστών παλετών, επιτρέπει τον χειρισμό οποιασδήποτε παλέτας, ακόμα και ειδικών παλετών. Μπορεί να εξοπλιστεί με προσθαφαιρούμενο μπράτσο πλήρες με γάντζο, αρπαγή για βαρέλια αλλά και τα πρωτοποριακά ζυγιστικά πηρούνια i-forks της Ravas.

PL13 SLG Platform Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

To PL 13 SLG Platform Pegaso Lift Κλειστών παλετών είναι παλετοφόρο ηλεκτρικής προώθησης και ανύψωσης. Βάρος ανύψωσης τα 1300kg και ύψος έως 5500mm. Με πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό.