Ηλεκτρικά ανυψωτικά

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

Ηλεκτρικό ανυψωτικό CombiLift

Ηλεκτρικό ανυψωτικό CDD 10R-E CombiLift

Μικρό ανυψωτικό στοίβαξης με μικρή ακτίνα περιστροφής. Ιδανικό για αποθήκες και καταστήμαα με περιορισμό χώρου.

Ηλεκτρικό ανυψωτικό

PL16/63 Triplex Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο.

Το PL16/63 Triplex Pegaso Lift, ανυψωτικό παλετοφόρο, μπορεί να φτάσει το μέγιστο ύψος 6300mm. Βάρος ανύψωσης 1600kg και στο μέγιστο ύψος φτάνει στα 590kg, με πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό.

PL13 SLG Platform Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

To PL 13 SLG Platform Pegaso Lift Κλειστών παλετών είναι παλετοφόρο ηλεκτρικής προώθησης και ανύψωσης. Βάρος ανύψωσης τα 1300kg και ύψος έως 5500mm. Με πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό.

PL16 SLG Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

Το ανυψωτικό παλετοφόρο PL16 SLG Pegaso lift κλειστών παλετών, επιτρέπει τον χειρισμό οποιασδήποτε παλέτας, ακόμα και ειδικών παλετών. Μπορεί να εξοπλιστεί με προσθαφαιρούμενο μπράτσο πλήρες με γάντζο, αρπαγή για βαρέλια αλλά και τα πρωτοποριακά ζυγιστικά πηρούνια i-forks της Ravas.

PL13 SLG Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

Το PL13 SLG Pegaso lift κλειστών παλετών, επιτρέπει τον χειρισμό οποιασδήποτε παλέτας, ακόμα και ειδικών παλετών. Μπορεί να εξοπλιστεί με προσθαφαιρούμενο μπράτσο πλήρες με γάντζο, αρπαγή για βαρέλια αλλά και τα πρωτοποριακά ζυγιστικά πηρούνια i-forks της Ravas.

PL20 SLG Pegaso Lift, ανυψωτικό παλετοφόρο

Η σειρά PL 20 SLG μπορεί να διαχειριστεί τα περισσότερα είδη παλετών καθώς επίσης και ειδικά μεγέθη. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να διαμορφωθεί το ανυψωτικό για ειδικές εφαρμογές χάρη στον φορέα FEM-II. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με αποσπώμενο μπράτσο με γάντζο, ζυγιστικά πιρούνια i-forks, περιστροφέα ρολών ή βαρελιών κ.ά.

W12 SLG Pegaso lift ανυψωτικό παλετοφόρο.

Το W12 SLG προσφέρει την δυνατότητα της διαχείρισης παλετών με πολύ χαμηλό προφίλ (αμερικάνικες) και μπορεί να εξοπλιστεί με τα iforks ζυγιστικά πηρούνια της RAVAS.

PL16 Platform Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

Ηλεκτρονικό ανυψωτικό PL16 πεζού / όρθιου χειριστή με πλατφόρμα. Ευκίνητο και πολύ δυνατό, μπορεί να εργαστεί και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για το χειρισμό αγαθών σε μεγάλες αποστάσεις όπου η ταχύτητα είναι σημαντικός παράγοντας.

PL16 Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

To ανυψωτικό παλετοφόρο PL 16 Pegaso lift, καλύπτει μέτριες έως και βαριές εφαρμογές. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο στη μέση, με δύο πλαϊνούς τροχούς στήριξης. Διατίθεται με ιστούς dublex και triplex. Έκδοση για ψυγεία -30οC, μεγάλες μπαταρίες, πλαϊνή πόρτα για γρήγορη αλλαγή μπαταριών, αντλία γρήγορης ανύψωσης πηρουνιών και πολλά άλλα.

PL20 Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

Ανυψωτικό παλετοφόρο PL20 Pegaso Lift, ευκίνητο και πολύ δυνατό, μπορεί να εργαστεί και στις πλέον απαιτητικές συνθήκες. Ηλεκτρικής προώθησης έως 2000kg και ύψoς ανύψωσης έως 5.500mm