Ανοξείδωτα Παλετοφόρα & Ανυψωτικά

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

P20 INOX LOGIMACH χειροκίνητο παλετοφόρο

Ανοξείδωτο χειροκίνητο παλετοφόρο P20 Inox Logimach, με ικανότητα ανύψωσης 2000kg

Logimach SH Inox – Χειροκίνητο ανυψωτικό παλετοφόρο

Logimach SH inox, χειροκίνητο ανυψωτικό παλετοφόρο, πλήρως ανοξείδωτο. Διαθέτει σύστημα ακινητοποίησης στην φάση της ανύψωσης με πλευρικούς σταθεροποιητές.

W10 ΙΝΟΧ Pegaso Lift ανυψωτικό παλετοφόρο

Ηλεκτροκίνητο ανυψωτικό W10 ΙΝΟΧ Pegaso Lift πεζού χειριστή.Το W10 έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό και φιλικό σε όλους τους χρήστες. Ο ιστός είναι ιδιαίτερα χαμηλός σε ύψος για να μπορεί να εισέρχεται κάτω από πολύ χαμηλές πόρτες και ο συμπαγής του όγκος το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο σε στενούς διαδρόμους. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση σε χώρους βιομηχανίας τροφίμων και φαρμακοβιομηχανίας.

Τ14 INOX Pegaso Lift Ηλεκτρικό παλετοφόρο

Το αννοξείδωτο παλετοφορο Τ14 έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να λειτουργήσει σε στενούς χώρους με περιορισμένες δυνατότητες κινητικότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε χρήστη και είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση σε χώρους βιομηχανίας τροφίμων και φαρμακοβιομηχανίας. Διαθέτει προστασία IP56 και είναι πλήρως πλενόμενο.