Συγκράτησης μίσχων

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

Συνδετήρες δετικού Τape Tool συγκράτησης μίσχων

Οι συνδετήρες δετικού Tape Tool κατάλληλοι για συγκράτηση μίσχων και γενικότερα μαλακών κλαδιών, προορίζοντια για φυτώρια ή για ανθοκομία για την ασφαλέστερη και καλύτερη συγκράτηση.

Ταινίες Tape Tool συγκράτησης μίσχων

Οι ταινίες Tape Tool είνια κατάλληλες για την συγκράτηση μίσχων και γενικότερα μαλακών κλαδιών, προορίζεται για φυτώρια ή για ανθοκομία και διατίθενται σε τρείς τύπους για την ασφαλέστερη και καλύτερη συγκράτηση.

Δετικό μίσχων Tape Tool

Το γνωστό δετικό TAPE TOOL είναι κατάλληλο για την συγκράτηση μίσχων και γενικότερα μαλακών κλαδιών, προορίζεται για φυτώρια ή για ανθοκομία και διαθέτει 3 τύπους ταινίας για την καλύτερη και ασφαλέστερη συγκράτηση.

Δετικά απλά (classic) ΤIEFIX για χρήση χειρός

Για χρήση χειρός ή δετικού εργαλείου και τοποθέτηση στην ζώνη. Με διάρκεια ζωής 2 και πάνω χρόνια με χρώμα πράσινο ή καφέ, τα δετικά Classic πρέπει να αφαιρεθούν και να απομακρυνθούν στο επόμενο κλάδεμα καθώς δεν θα αποσυντεθούν μόνα τους ώστε να πέσουν και αν παραμείνουν στο έδαφος θα ρυπάνουν το χώμα.

Δετικά απλά (classic) ΤIEFIX

Τοποθετείται εντώς του δετικού, και σε αυτόματο εργαλείο μπαταρίας. Με διάρκεια ζωής 2 και πάνω χρόνια με χρώμα πράσινο ή καφέ, τα δετικά Classic πρέπει να αφαιρεθούν και να απομακρυνθούν στο επόμενο κλάδεμα καθώς δεν θα αποσυντεθούν μόνα τους ώστε να πέσουν και αν παραμείνουν στο έδαφος θα ρυπάνουν το χώμα.

Δετικά Συρματίδια TIEFIX Φωτοδιασπώμενα BIO

Με διάρκεια ζωής 8-10 μήνες και διάφανο πλαστικό περίβλημα για τον έλεγχο της οξείδωσης το BIO δεν απαιτεί κόψιμο καθώς αφαιρείται μόνο του από τα κλαδιά. Σε αντίθεση με το 2Κ το BIO δεν αποσυντίθεται πλήρως αφήνοντας υπολείμματα πλαστικού στο έδαφος.