Ελαιοραβδιστικά Ηλεκτρομηχανικά

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

Ελαιοραβδιστικό Flex της Oliviero

Το πιο αποδοτικό ελαιοραβδιστικό με 8 ώρες αυτονομία μπαταρίας

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΕΡΟΣ R4 1,85 – 2,70mt

Τηλεσκοπική προέκταση, R4 1,85-2,70 για τα ηλεκτρομηχανικά ελαιοραβδιστικά της Campagnola από ανοδιωμένο αλουμίνιο με ελάχιστο βάρος και μέγιστη αντοχή.

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΕΡΟΣ R6 1,50 – 2,20mt

Τηλεσκοπική προέκταση CAMPAGNOLA, R6 1,50-2,20, Για τα ηλεκτρομηχανικά ελαιραβδιστικά της Campagnola από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με ελάχιστο βάρος και μέγιστη αντοχή.

ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 15m

Καλώδιο σύνδεσης ηλεκτρομηχανικού ελαιοραβδιστικού 15μ, για σύνδεση με τον κινητήρα power12 εγγυάται μέγιστη ευελιξία και χαμηλό βάρος, Συνδέεται στον κινητήρα με σύνδεσμο ταχίας σύμπλεξης ενω στην μπαταρία 12v με κροκοδειλάκια.

POWER 12 V – Κινητήρας ALICE

Κινητήρας Power 12V ALICE, με δυνατότητα λειτουργίας με μπαταρία 12V. Έχει την δυνατότητα να χαμηλώνει την ταχύτητα όταν τα χτένια δεν είναι ανάμεσα από κλαδιά, αλλιώς επιταχύνει ανάλογα με την προεπιλεγμένη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλότερη κατανάλωση της μπαταρίας και μικρότερη φθορά σε όλα τα κινούμενα μέρη.

Ελαιοραβδιστικό ALICE

Ηλεκτρομηχανικό ελαιοραβδιστικό Alice κατάλληλο για την συλλογή επιτραπέζιας και ελαιοποιήσιμης ελιάς (βρώσιμη και λαδοελιά). Η κυκλική του κίνηση η οποία είναι αντίθετη στο άνω και κάτω χτένι δημιουργεί μία μεγάλη επιφάνεια εργασίας και παρόλο που δεν ξεπερνά τα 1150 χτυπήματα το λεπτό καταφέρνει να ξεπεράσει σε απόδοση ακόμα και τα εργαλεία του αέρα που κάνουν 1600 χτυπήματα το λεπτό! Διαθέτει 22 χτένια που μπορουν να αντικατασταθούνε τα οποία είναι λεπτά και ανθεκτικά σε δύο μεγέθη για καλύτερη εισχώρηση μέσα στα κλαδιά.

ELEKTRA – Ηλεκτρομηχανικό Ελαιοραβδιστκό

Ελαιοραβδιστικό Elektra κατάλληλο για την συλλογή ώριμης επιτραπέζιας και ελαιοποιήσιμης ελιάς (βρώσιμη και λαδοελιά). Η γρήγορη λειτουργία του και τα χτένια εγγυώνται την σίγουρη αποτελεσματικότητα του κυρίως σε κλαδεμένα ή όχι πολύ πυκνά δέντρα.