Κλαδευτικά αέρος

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

VICTORY ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ EXT

Κλαδευτικό αεροψάλιδο Victory Ext Γενικής χρήσης, προτείνεται για χρήση τόσο σε εσπεριδοειδή και ελαιόδεντρα όσο και σε αμπέλια καθώς διαθέτει ισχυρό έμβολο και μεγάλη δύναμη κοπής. Παραδίδεται έτοιμο για τοποθέτηση σε απλή ή τηλεσκοπική προέκταση.

VICTORY ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Κλαδευτικό αεροψάλιδο Victory γενικής χρήσης για χρήση τόσο σε εσπεριδοειδή και ελαιόδεντρα όσο και σε αμπέλια καθώς διαθέτει ισχυρό έμβολο και μεγάλη δύναμη κοπής. Παραδίδεται έτοιμο για τοποθέτηση σε ανεξάρτητη χειρολαβή.

STAR 50 ΚΟΝΤΑΡΟΨΑΛΙΔΟ

Κονταροψάλιδο STAR 50 δενδροκομικής χρήσης. Είναι κατάλληλα για κοπή κλαδιών πάχους μέχρι και 50mm λόγω του πολύ ισχυρού εμβόλου διπλής ενέργειας που ενεργεί τόσο κατά την διάρκεια κλεισίματος της λάμας όσο και κατά το άνοιγμα αυτής.

Star 40 κλαδευτικό ψαλίδι αέρος για προέκταση.

Star 40 ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ

F4 EXT, Το ιδανικό ψαλίδι για πολύ σκληρά ξύλα, προτείνεται για χρήση σε εσπεριδοειδή και ελαιόδεντρα καθώς διαθέτει το ισχυρότερο έμβολο και την μεγαλύτερη δύναμη κοπής. Είναι το κατάλληλο κλαδευτικό για πολύ βαριά, μακροχρόνια και σκληρή χρήση.

STAR 30V ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ

To STAR 30 V είναι ψαλίδι νέας γενιάς, διαθέτει διπλό έμβολο και ενώ έχει διάμετρο λαβής μόλις 42mm έχει 185 κιλά δύναμη κοπής. Άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι λόγω του νέου σχεδιασμού του το έμβολο δεν εξέχει κατά την διαδικασία κοπής, κάνοντας έτσι πιο εύκολο και πιο ακριβές το κόψιμο. Προτείνεται για όλες τις ποικιλίες αμπελιών, ελεύθερης ή γραμμικής καλλιέργειας.

Laser Αυτολιπαινόμενο αεροπρίονο

Πριόνι αέρος LASER Δενδροκομικής χρήσης. Διατίθεται με λάμα 8’’ ή 10’’ (1/4’’) και διαθέτει εσωτερικό σύστημα λίπανσης της αλυσίδας. Ο συνδυασμός της εργονομικής σχεδίασης με το χαμηλό του βάρος κάνει το Laser ένα εύχρηστο και ξεκούραστο πριόνι ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας.

STAR 30F ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΟ

Κλαδευτικό αεροψάλιδο STAR 30 F δενδροκομικό, διαθέτει διπλό έμβολο και ενώ έχει διάμετρο λαβής μόλις 42mm έχει 185 κιλά δύναμη κοπής. Η μοναδική του διαφορά με το STAR 30V είναι ότι διαθέτει πιο κοντή αλλά πιο ενισχυμένη λάμα έτσι ώστε να είναι ιδανικό για δενδροκομική χρήση για όλους τους τύπους οπωροφόρων δέντρων.

F6U ΚΟΝΤΑΡΟΨΑΛΙΔΟ

Κονταροψάλιδο αέρος F6U Δενδροκομικής χρήσης. Είναι κατάλληλα για κοπή κλαδιών πάχους μέχρι και 50mm λόγω του πολύ ισχυρού εμβόλου διπλής ενέργειας που ενεργεί τόσο κατά την διάρκεια κλεισίματος της λάμας όσο και κατά το άνοιγμα αυτής. Το μοντέλο F6 U προτείνεται για ψηλότερα δέντρα όπου η δυνατότητα κρεμάσματος και στήριξης του εργαλείου στο κλαδί μειώνει την κούραση και αυξάνει την απόδοση.

LINX ΑΕΡΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙ

Κονταροπρίονο αέρος LINX Δενδροκομικής χρήσης. είναι το νέο μοντέλο της Campagnola το οποίο για την λειτουργία του δεν απαιτεί επιπλέον σύστημα λίπανσης της αλυσίδας καθώς η λίπανση της γίνεται από το λιπαντικό που χρησιμοποιείται στο δίκτυο του αέρα.