Κλείσιμο χαρτοκιβωτίων, Τσερκάρισμα, Θερμοσυρρίκνωση, Παλετάρισμα...

Μετά το κλείσιμο του χαρτοκιβωτίου με Ταινία, Τσερκάρισμα, Θερμοσυρρίκνωση, Περισσότερες από 2.700 παλετοδετικές μηχανές ROBOPAC λειτουργούν σήμερα στην ελληνική βιομηχανία, αυτόνομες ή ενταγμένες σε γραμμή παραγωγής, ημιαυτόματες, αυτόματες, ρομπότ, περιστρεφόμενης πλατφόρμας ή περιστρεφόμενου βραχίονα, οριζόντιες, προσαρμοσμένες σε ειδικές εφαρμογές....

διαβάστε περισσότερα...

Στερέωση, Κάρφωμα, Βίδωμα, Επισκευή, με ...

Πρόκες, Συνδετήρες, Βελονάκια, Καπαράδες, Βίδες,

διαβάστε περισσότερα...

Συσκευασία Τροφίμων: Μηχανές, Αναλώσιμα Υλικά....

Στη συσκευασία τροφίμων, εξειδικευμένοι τεχνολόγοι, δίνουν λύσεις για την ασφάλεια, την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής αλλά και την ελκυστική εμφάνιση του προϊόντος σας, με μηχανές και υλικά της τελευταίας τεχνολογίας, για κάθε ανάγκη παραγωγής.

διαβάστε περισσότερα...

Αεροσυμπιεστές, Boosters, Blowers, Φίλτρα, Ξηραντές, Μεταψύκτες, Δίκτυα...

Κυρίαρχος στόχος μας είναι να παρέχουμε απαράμιλλες υπηρεσίες στους πελάτες μας σε συνδυασμό με νέα, σύγχρονα προϊόντα και προοδευτικές ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

διαβάστε περισσότερα...

Εξοπλισμός Αποθηκών : Παλετοφόρα, Ανυψωτικά Στοίβαξης, Ζυγιστικά...

Με i-Forks μετατρέπετε το απλό περονοφόρο σας σε αυτόματο ηλεκτρονικό ζυγιστικό !!! Παλετοφόρα απλά χειροκίνητα, ηλεκτροκίνητα, οριζόντιας κίνησης, Ανοξείδωτα πλενόμενα, Ζυγιστικά, Ανυψωτικά Στοίβαξης, Ειδικός εξοπλισμός διακίνησης.....

διαβάστε περισσότερα...

Τα Nέα μας δείτε όλα τα νέα...

15/04/2016

IFFA η Μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Κρέατος!

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση κρέατος “IFFA” στη Φρανκφούρτη στο περίπτερο ULMA, θα είναι παρούσα η εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. Από 7 έως 12 Μαΐου 2016 (Hall 11.0 Stand B70).

διαβάστε περισσότερα...

16/03/2016

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στη FoodExpo 2016

Αισιόδοξα μηνύματα από το τελευταίο τριήμερο της έκθεσης! Είμαστε εδώ να στηρίξουμε τις όμορφες προσπάθειες των ελλήνων παραγωγών.

διαβάστε περισσότερα...

Ενημερωθείτε

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

To Κέντρο του Βιομηχανικού Εξοπλισμού

Επιλέξτε Κατηγορία

Πίσω στις Κατηγορίες

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ