Έτοιμων φαγητών

Επιλέξτε προιόντα για σύγκριση

TSS130 JPACK Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

TSS130 MAP, πνευματικές – αυτόματες Tray-Sealing θερμοσυγκολλητικές με μόνο μία θέση τροφοδοσίας. Με αντλία κενού 40m3/h. Τα κατάλληλα για τρόφιμα σκαφίδια, μπορούν να είναι κατασκευασμένα με επικάλυψη πλαστικού φίλμ κ.ά.

TSM101-R JPACK Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων χειροκίνητη

TSM101-R, συγκολλούν φίλμ στο άνω μέρος του σκαφιδίου και το σφραγίζουν. Έχει εύκολη και γρήγορη αλλαγή καλουπιού. Τα κατάλληλα για τρόφιμα σκαφίδια, μπορούν να είναι κατασκευασμένα με επικάλυψη πλαστικού φίλμ κ.ά.

TAURUS ULMA Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

Η αυτόματη μηχανή συγκόλλησης σκαφιδίων TAURUS ULMA, για τη συσκευασία τροφίμων σε προδιαμορφωμένα σκαφίδια. Τα σκαφίδια σφραγίζονται με συμβατό με αυτά φιλμ ή κάλυμμα. Η συσκευασία μπορεί να γίνει με ή χωρίς τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP). Ιδανική για την συσκευασία φρέσκων προϊόντων όπως κρέας, ψάρια κ.ά.

SCORPIUS ULMA Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων αυτόματη

Η SCORPIUS ULMA είναι αυτόματη θερμοσυγκολλητική μηχανή για συσκευασία τροφίμων σε προσχηματισμένα σκαφίδια. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και τη ρύθμιση της μηχανής, η συσκευασία μπορεί να γίνει με ή χωρίς τροποποιημένη ατμόσφαιρα.

SMART ULMA Θερμοσυγκολλητική σκαφιδίων ημιαυτόματη

Η ημιαυτόματη μηχανή Smart Ulma, θερμοσυγκόλλησης φίλμ σε προδιαμορφωμένα σκαφίδια τροφίμων με χρήση αδρανούς αερίου (MAP) ή κενού αέρος (Vacuum), προσαρμόζεται σε ευρύ φάσμα φιλμ και σκαφιδίων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε προϊόντος.